tisdag 6 juli 2010

Gelateria Gattopardo - Strandnäs, Åland

Den här kommer definitivt under "små sköna stunder"! Jag hitta alltid en orsak att åka hit!
Här är min duktiga sambo som har tagit bilden i förbifarten :) Som alltid så skulle han behöva ha blixt för att bilden inte ska vara suddig ;) Hehe

Ser ni denna skylt, stanna för f-n! Det är värt det :) För att inte tala om att det är billigare än lösglassarna inne i Mariehamns centrum :D


Utbudet! Det ändrar något, just denna dag var det fler sorter än det varit tidigare. Troligen för att sommaren börjar på allvar :)

Mitt val, nötglass och caramellglass :) Alltid servering till bordet! Och betala efteråt. Härlig service! Vill du ha service på italienska är det möjligt! Svenskan kanske inte löper lika bra, men det går att beställa på svenska i alla fall, för förståelsen är det inga problem med.

Väl värt ett besök :)

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att det är ett underbart ställe. Synd att hyrorna inne i stan är i den prisklassen att denna succé inte har råd att vara inne mitt i smeten. Det går också att få service på tyska :) Pröva hallonglassen nästa gång. Och vanilj - som inte är vanlig tråkig vanilj. Ja, hemlagad italiensk glass är farligt mums.

    Lena

    SvaraRadera